Nu deze zomer

De simmerútstalling “Krêft” bij Galerie Koopmans

In het kader van het Culturele Hoofdstad jaar
een extra lange en goedgevulde expositie met veel boeiende kunstenaars

De opening is 1-7 t/m 22-9- 2018


De opening van de zomerexpositie 'Krêft'

 

(Persbericht Simmerútstalling Krêft)

Simmerútstalling Galerie Koopmans ‘Krêft’

EARNEWALD - Galerie Koopmans start deze zomer met de zeer gevarieerde tentoonstelling ‘Krêft’. Speciaal voor LF2018 ziet u een keur aan kunstenaars van binnen en buiten Fryslân.

De expositie toont de kracht van authenticiteit. Verschillende stromingen binnen de kunstwereld worden getoond en veel bekende kunstenaars doen hier aan mee. De expositie laat zien dat authenticiteit de kracht is van de maker. Deze maakt de toeschouwer deelgenoot van zijn of haar unieke wereld.

Van de volgende kunstenaars is werk te zien: Gosse Koopmans (olieverf en oliepastelkrijt), Jos van Gessel (acryl en gemengde techniek), Rob Terwindt (olieverf), Klaas Koopmans (olieverf en houtskool), Anton Heyboer (olieverf), Annemiek Vos (olieverf), Albertien Volbeda (keramiek met glas), Nel Rood (keramische beelden), Tiety Koonstra (keramiek), Hans Jouta (brons), Marijke In den Bosch (sculpturen van keramiek in combinatie met andere materialen).

KlaasKoopmansKlaas Koopmans Nel RoodNel Rood Rob TerwindtRob Terwindt

De expositie is te zien tot en met 22 september. Galerie Koopmans is geopend op vrijdag-, zaterdag- en zondagmiddag van 14.00 tot 17.00 uur en op afspraak.

Galerie Koopmans | De Stripe 14 Earnewâld | 06 53727793