Winterexpositie 2020-2021

Geluk

In tijden van corona is er ook ruimte voor geluk. Met deze expositie kunt u zien hoe kunstenaars dat ervaren in de schoonheid van eenvoud, stilte en kleur.

Van harte nodigen wij u uit om naar deze bijzondere expositie te komen, waar het werk van vader en zoon Klaas en Gosse Koopmans uitgebreid te bewonderen is. Hans Jouta laat prachtige bronzen vogels zien. Verder tonen wij oogstrelend glas en keramiek van Johan de Vries, Annet Hamster en Nel Rood.

Natuurlijk nemen wij de maatregelen van het RIVM in acht. Maar mocht u liever op een rustig moment ko- men, mail of bel dan om een afspraak te maken.

Wij nodigen u ook uit om een kijkje te nemen in onze mooie meubelmakerij op de begane grond. Openingstijden: vrijdag, zaterdag en zondag van 14.00 tot 17.00 uur en op afspraak.

In de eerste week (21, 22, 23, 24 december en Tweede Kerstdag) zijn wij ook ’s middags geopend. Eerste Kerstdag en nieuwjaarsdag zijn wij gesloten.

Graach oant sjen,

Hindrik en Anje Wester-Koopmans

 


  • I.v.m. corona kunnen de openingstijden aangepast worden
  • Voor meer informatie over de lijstenmakerij van Sharon van Beek-Koopmans: www.nounogmooier.nl

 

Hieronder alvast een voorproefje van werken betreffende de winterexpositie 2020-2021.


Johan de Vries - Glaskunst

Johan de Vries 02a


Hans Jouta - Brons

Hans Jouta Fries paard met veulen 02 1

Hans Jouta brons kluut 1


Nel Rood - keramiek   

NelRoodVrouw met vis

Annet Hamster - keramiek

AnnetHamsterKristalkeramiek


Klaas Koopmans - Schilderkunst

KlaasKoopmans 30x40cm houtskool 16febr1982KlaasKoopmans 38x27cm houtskool Huis met bomen 60er jarenKlaasKoopmans 68x48cm houtskool 1970


Gosse Koopmans - Schilderkunst

Voor meer recent werk van Gosse klik hier.