Workshops 2015

EOS 0370-Pand-vk-450x300

Zelf iets maken is plezierig en schept voldoening. Het is heerlijk om mogelijkheden met materialen en technieken te ontdekken. Het werkt inspirerend, je krijgt zin om aan de slag te gaan.
Zo maak je unieke producten in je eigen stijl. Wij bieden workshops aan voor zowel beginners als gevorderden.
En dat op een schitterende locatie die zeker tot de verbeelding spreekt.


folder2015

De workshops worden op woensdag gegeven van 14:00 tot 17:00 uur in Galerie Koopmans in Earnewâld (graag van te voren aanmelden via mail of telefonisch). Kosten: tussen de € 15,= en € 17,50 excl. materiaal, inclusief koffie/thee en wat lekkers.

In combinatie met een creatieve workshop van een halve dag kunnen wij in overleg een geheel verzorgd groepsarrangement aanbieden inclusief koffie, thee en lunch. Wilt u zich opgeven voor een workshop of heeft u nog vragen? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of neem telefonisch contact op met Sharon van Beek: 06-21220070.

Klik hier voor meer informatie

Workshops 'Natuur Schilderen'

natuurschilderen1We organiseren een voor iedereen toegankelijke workshop ‘Natuur schilderen’.
Dus ook de beginner is van harte welkom.
Deze workshop duurt een middag en wordt gehouden in de weekends en op feestdagen. Onder begeleiding van een docente gaat u lekker aan de slag en tussentijds kunt u smullen van de heerlijke hapjes en drankjes uit de picknickmand.

Het programma ziet er als volgt uit:

13.00 uur - Ontvangst in de Galerie door Galerie-houdster Anje Wester-Koopmans. Zij zal een korte lezing geven over het werk van haar vader Klaas Koop-mans, die deel uitmaakte van de Friese expressionistengroep 'Yn 'e line'.

13.30 uur - Met uw schilderset naar de locatie en na een korte uitleg over de basisprincipes van het schilderen in de natuur kunt u aan de slag. Een picknick zorgt voor de inwendige mens.

16.30 uur - Terug naar de Galerie, waar we onder het genot van een hapje en een drankje de workshop afsluiten. Natuurlijk maakt u ook kennis met de geëxposeerde kunst in de Galerie.

natuurschilderen2Op verzoek kunnen wij de workshop ook aanbieden als u iets te vieren heeft met uw familie of vrienden of kunnen we de kinderen lekker ‘laten klodderen’ op een kinderfeestje.

U kunt bij ons ook met het gehele gezin of vrienden de workshop ‘Tegeltableau schilderen‘ volgen met de door u bepaalde afbeelding. De door u geglazuurde tegels worden vervolgens in de keramiekoven gebakken. Het eindproduct is in ieder geval uniek en origineel te noemen.

Eén van deze workshops is wellicht ook een leuke kadotip.